28ste vestiging Claudia Sträter in Hoorn

Reactie(s)

claudiastrater_modeHOORN – Modeketen Claudia Sträter opent donderdag 12 september de deuren van haar 28ste vestiging in Hoorn. De winkel neemt haar intrek in de oude winkel van de Free Record Shop op het Grote Noord in Hoorn.

In het NHD verklaart algemeen directeur Frits Helmstrijd de keuze voor Hoorn: “Hoorn heeft het aanbod van een stad maar oogt als een pitoresk dorp met al haar charme.”

Tijdens de opening ontvangen de eerste vijftig klanten een goodie bag en worden de bezoekers begroet met een prosecco en zoete lekkernijen.

[google-map-v3 width=”630″ height=”250″ zoom=”16″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Grote Noord 122, Hoorn{}finish.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post