De Westfriese Beurs in actie voor KiKa

Reactie(s)

westfriesebeursOOSTERBLOKKER – Nu is hét moment om op te ruimen en tegelijkertijd het goede doel te steunen! Tijdens het pinksterweekend haalt de Westfriese Beurs gratis meubels op voor KiKa. Op zaterdag 18 en maandag 20 mei draait alles om kopen en verkopen voor het goede doel. Bovendien zijn er leuke activiteiten voor jong en oud.

‘We hopen dat mensen veel meubels aanmelden voor het goede doel’, aldus Nella Karsten van de Westfriese Beurs. ‘Deze gaan we dan verkopen voor KiKa. Op zaterdag 18 en maandag 20 mei rijdt een KiKabus door heel West-Friesland om gratis meubels op te halen. Bovendien kunnen mensen ook meteen weer iets nieuws kopen voor in huis. Dit is letterlijk kopen en verkopen voor het goede doel! Pinnen is mogelijk.

Naast de verkoop van meubels en accessoires is er van alles te doen op het terrein van de Westfriese Beurs. Kinderen kunnen zich onder andere uitleven op het springkussen  en snoepen van een heerlijke suikerspin of popcorn. Er zijn diverse klusdemonstraties van professionals en bij goed weer kunt u even genieten van een kop koffie of thee in de zon. Dat is dus springen, klussen en snoepen voor het goede doel!

De Westfriese Beurs is op zaterdag 18 mei geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. De activiteiten beginnen die dag om 11.00 uur. Op maandag 20 mei bent u welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Parkeren kan gratis voor de deur!

Hoe werkt het?
Opruimen geeft ruimte en levert nu ook nog geld op voor het goede doel! Heeft u dus nog een servieskast, eethoek, bankstel of andere meubelen staan? Meld ze dan nu aan via info@westfriesebeurs.nl onder vermelding van KiKa. Vermeld in de mail uw adresgegevens en voeg een foto bij van de goederen die u wilt inbrengen. Na een taxatie krijgt u een bevestiging, waarbij ook wordt vermeld wanneer uw spullen gratis worden opgehaald. De opbrengst van de verkoop van uw goederen gaat volledig naar KiKa!

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post