Doorstart tabakszaken ‘Egbert Broers’ Hoorn en Alkmaar

Reactie(s)

tabakshop_hoorn

HOORN – De vestigingen van ‘Egbert Broers’ in Hoorn en Alkmaar maken een doorstart na het faillissement van Bede-Techador Tabakshop Dekker afgelopen dinsdag. De vestiging in Alkmaar is vandaag weer open gegaan. De vestiging in Hoorn verwacht woensdag de deuren weer te kunnen openen. Dit meldt het NHD vandaag.

tabakshop_hoorn_aanplak_staatsloterijDe familie Dekker, ook eigenaar van de Techadorketen, heeft deze twee vestigingen uit de inboedel gekocht. Curator Marc le Belle meldt in de krant verrast te zijn door de snelle doorstart. Hij geeft aan optimistisch te zijn over de overname van andere onderdelen van het failliete bedrijf.

In Alkmaar zit de zaak in het Centrum aan de Mient. De vestiging in Hoorn is op de hoek van de Gedempte Turfhaven en de Ramen.

Op de deur hangt een aanplak biljet van de staatsloterij.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Ramen 37, Hoorn{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post