Fair Festival vierdaagse voor lancering Eerlijkwinkelen route in Hoorn

Reactie(s)

fair_festivalHOORN – Proef, voel, hoor, zie en ruik wat duurzaam leven is op de Fair Festival vierdaagse van 26 t/m 29 september. Geen geitenwollensok, maar juist genieten van producten, die gemaakt zijn met hart en ziel en een parel voor het oog zijn.

Vierentwintig ondernemers, gericht op duurzaamheid, komen op een uitvouwbare plattegrond in creditkaart formaat, die aangeeft waar Fairtrade, Biologisch, Tweedehands en Eerlijk overige producten te vinden zijn in Hoorn. Hoorn is hiermee de 33ste stad op de kaart in Nederland met een Eerlijkwinkelen route. Dit wordt gevierd met een vierdaagse lancering!

Opening
Iedereen is welkom bij de officiële opening op donderdag 26 september vanaf 17.30 uur in de HMK {Hotel Maria Kapel} op Korte Achterstraat 2a in Hoorn. Vier dagen hebben vierentwintig ondernemers in deze schitterende ruimte verrassende productpresentaties, neergezet door Stijlburo Pascale Kouthoofd. Contrabassist en zangeres Madelief van Vlijmen speelt om 18.15 uur een gekozen nummer in aanloop tot het officiële openingsmoment.

De Eerlijkwinkelen route en het vierdaagse programma is verkrijgbaar bij de Maria Kapel op Korte Achterstraat 2a achter de Hema in Hoorn van 26 t/m 29 september. De Eerlijkwinkelen routekaart is tevens vanaf 26 september mee te nemen bij de gemeente, de vierentwintig deelnemers en te downloaden op www.eerlijkwinkelen.nl.

Deelnemers

De vierentwintig deelnemers zijn Bagels&Beans, Blooms.nu, Bonte Boeken, Brasserie Buiten, Burgers, Care Center, De Culinaire Slagerij, EDO groente en fruit, Het Bakkersatelier, Leescafé Centrale Bibliotheek Hoorn, Loft der Zotheid, Moby-bo, Pini Piru, Rich & Millbrook – De Kookwinkel, Schoonheidssalon Refreshed, ’t Fust, ’t Glop, Tally-ho, TilleMANs, Turf Hoorn, Uit-De-Kast, Verrukkelijk Organic, Wereldwinkel en Wondermooi.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post