Hoorn heeft nieuwe ANWB winkel

Reactie(s)

HOORN – Dinsdag 8 oktober opent de ANWB de nieuwe winkel aan het Breed 13-19 in Hoorn. Deze winkel wordt de nieuwe locatie van de tot augustus actieve winkel op de Veemarkt. Dit betekent ook dat het oude pand waar De Block met zijn elektronica in zat, weer gevuld is.

Opening

De ANWB pakt de opening groots aan. Met veel versieringen aan het pand, bezoek van Co Co de Clown en vijf dagen lang een gratis paraplu voor elke eerste 100 klanten met een ANWB lidmaatschap. De inrichting binnen en buiten het pand is in de nieuwe style die sinds kort voor elke nieuwe winkel geld.

Winkel groter

De winkel is veel groter dan zijn voorganger op de Veemarkt. Op de Veemarkt moest men de winkelruimte ook nog delen met de VVV in Hoorn. Deze ruimte wordt gebruikt voor het brede aanbod van kleding en reis gerelateerde artikelen die de ANWB in haar assortiment heeft.

VVV Hoorn

Sinds begin van dit jaar werd bekend dat de samenwerking tussen de ANWB en VVV Hoorn op de Veemarkt aan het einde van het jaar zou worden beëindigd. De ANWB heeft haar onderkomen nu gevonden aan het Breed, de VVV gaat verhuizen naar het Westfries Museum en met een agentschap bij het Oostereiland in het Toerist Informatie Punt.

Video opening

[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”14″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Breed 13-19, Hoorn{}hiking.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post