Inschrijven nieuwe rondes jeugdsportpas

HOORN – Vanaf woensdag 18 september kunnen kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisschool zich weer inschrijven voor de jeugdsportpas.

De jeugdsportpas is bedoeld om de kinderen kennis te laten maken met diverse sporten. Het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn zorgt in samenwerking met diverse sportaanbieders voor een gevarieerd sportaanbod. Kinderen kunnen drie keer per jaar deelnemen aan kennismakingscursussen bij ruim veertig sportaanbieders in de gemeente Hoorn. Ruim driehonderd kinderen hebben deelgenomen aan eerste ronde van de jeugdsportpas. Vanaf 18 september kunnen kinderen zich inschrijven voor de tweede ronde (lessen starten vanaf 4 november 2013) of voor de derde ronde (lessen starten vanaf 6 januari 2014). Inschrijven gebeurt via de website www.sportpas.nl/hoorn.

Aanmelden via een account
Sinds het schooljaar 2013-2014 kan de jeugdsportpas alleen nog digitaal aangevraagd worden via www.sportpas.nl/hoorn. Op de website staat vanaf 18 september het complete kennismakingsaanbod voor de tweede en derde ronde van de jeugdsportpas van de gemeente Hoorn. Kinderen kunnen zich inschrijven voor een kennismakingscursus nadat ze een account op de website hebben aangemaakt. Kinderen die een account hebben aangemaakt voor hun deelname aan de Nationale Sportweek, de Mega Summer Games of de eerste ronde van de jeugdsportpas kunnen dit account gebruiken. Een kennismakingscursus duurt zes weken en kost eenmalig 5 euro. Inschrijven kan totdat de cursus vol zit.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de jeugdsportpas, neem dan contact op met het Sportopbouwwerk per mail via sportopbouwwerk@hoorn.nl of telefonisch 0229 252200.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant