Vrijwilligers, meld je nog aan voor Waarderingsavond

Op zaterdag 23 november 2013 biedt de gemeente Opmeer al haar actieve vrijwilligers een feestelijke waarderingsavond aan. Al 160 vrijwilligers hebben zich opgegeven voor deze avond maar er is nog plek voor meer Opmeerse vrijwilligers. De avond wordt gehouden van 19.00 – 23.00 uur in partycentrum ‘Op Stap’ aan de Herenweg 60, Hoogwoud.

De avond wordt opgeluisterd door optredens van: Quk’s, ’n prachtig wedstrijddanspaar van Dansschool Verbiest en de zangeres Lore Koelemeier. Burgers die als vrijwilliger actief zijn in de gemeente Opmeer kunnen zich nog opgeven tot en met vrijdag 22 november (tot 11.00 uur) bij cvlaar@opmeer.nl. Vriendelijk verzoek om bij de aanmelding te vermelden bij welke vrijwilligersorganisatie u actief bent.

Vrijwilligers geven kleur aan onze samenleving vindt de gemeente. Zij zetten zich belangeloos in voor de organisaties. Daarmee leveren zij een belangrijke bijdrage aan de sociale samenhang in de gemeente Opmeer. Mede door hen is het prettig wonen en recreëren in Opmeer.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant