Programma Kermis Hoorn 2013

HOORN – Vanaf zaterdag 10 augustus is het 10 dagen feest met de Hoornse Kermis. Maar er is meer dan alleen leuke attracties. Hieronder het programma van de opening tot en met de afsluiting met lappendag op 19 augustus.

Zaterdag 10 augustus

Vanaf 13.00 uur is er muziek met DJ Niek Paniek en een optreden van de 13-jarige Holland’s Got Talent-winnares Aliyha. Om 13.30 uur is de officiële opening van de kermis door wethouder Michiel Pijl. Locatie: Kerkplein.

Zondag 11 augustus

Dit jaar voor de zesde keer: de drukbezochte kermismis met aalmoezenier Bernard van Welzenes (11.00 uur, locatie Autoscooter, Gedempte Turfhaven). Na de mis is er een gezellig samenzijn in de poffertjessalon op het Dal.

Maandag 12 augustus

Seniorenmiddag. Met een optreden van de Hoornse zanger E.J. Fillee bij de poffertjeskraam op het Dal vanaf 13.30 uur. Daarna gezellig een rondje over de kermis voor bewoners van verzorging- en verpleeghuizen en hun vrijwilligers.

Woensdag 14 augustus

Familiedag, met vanaf 12.00 uur: gratis schminken door Stichting Netwerk op diverse locaties op het kermisterrein 15.00 uur: Buurman & Buurman en clowns.

Vrijdag 16 augustus

22.00 uur: Spectaculair vuurwerk op muziek vanaf het Hoornsche Hop.

Maandag 19 augustus 

Lappendag. Op deze dag zijn op het Grote Noord, het Kleine Noord, de Noorderveemarkt, een deel van de Veemarkt en de aanliggen­de zijstraten zo’n 250 kramen en 40 standwerkers te vinden.

[box style=’new’] Meer over Kermis Hoorn 2013[/box]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant