Deel Provincialeweg weekend 24,25 en 26 mei afgesloten

Reactie(s)

HOORN – In de periode van vrijdag 24 mei 06:00 uur tot maandag 27 mei 06:00 uur is de Provincialeweg tussen de Willemsweg en de Oostergouw afgesloten voor doorgaand verkeer. Het asfalt tussen de Willemsweg en het spoorviaduct en tussen de Lepelaar en de kruising met de Oostergouw wordt vervangen. De aannemer werkt dag en nacht door.

Tegelijk wordt ook de Rijnweg tussen de Provincialeweg en de kruising met de Verlengde Lageweg opnieuw geasfalteerd. Het fietspad langs de Provincialeweg blijft bruikbaar, de fietsoversteek bij de Rijnweg niet. Er komt een omleiding via het Muntpark, de tuibrug en de Schellinkhouterdijk.

In de periode van maandag 27 t/m donderdag 30 mei wordt in de avond en nacht (19:00 tot 05:00 uur) gewerkt aan de Provincialeweg tot aan de kruising met de Zwaagmergouw/ Liornestraat. Daarbij wordt ook de Zwaagmergouw tussen de Provincialeweg en de rotonde bij de Nieuwe Steen meegenomen. Het verkeer kan tijdens deze werkzaamheden over de Provincialeweg blijven rijden, maar niet van de Zwaagmergouw naar de Liornestraat en vice versa oversteken. Alleen fietsers kunnen onder begeleiding van een verkeersregelaar de oversteek maken. Overdag is de kruising open voor alle verkeer; er wordt dan niet gewerkt.

Omleidingen

Er komen omleidingen voor doorgaand verkeer via de Oostergouw, IJsselweg, Westerblokker en Zuiderdracht. Doorgaand verkeer kan uiteraard ook gebruik maken van de Westfrisiaweg.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post