Drie personen opgepakt voor autoinbraken Grote Waal in Hoorn

Reactie(s)
HOORN – Na diverse nachten van autoinbraken heeft de politie dinsdagavond drie dieven kunnen aanhouden. Het betreft twee mannen en een vrouw. In de Hoornse wijk Grote Waal zijn de laatste dagen in de Weidemolen, Korenmolen, Vijzelmolen en Houtzaagmolen diverse auto’s opengebroken. De dieven lijken vooral te kiezen voor kleine wagens. Door het forceren van het slot konden de dieven Tom Toms, zonnebrillen en rollen snoep buit maken.
Politiemensen kregen dinsdagavond 3 september de melding dat een slachtoffer van een auto-inbraak zijn eigen spullen zag liggen in een auto die vlakbij geparkeerd stond. De inbraak aan de Wieken in Hoorn was die ochtend ontdekt.
Politiemensen stelden na de melding direct een onderzoek in en drie personen die bij de auto hoorden zijn korte tijd later aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Enkhuizen en een 18-jarige man en een 23-jarige vrouw uit Hoorn. Het drietal had inbrekersgereedschap bij zich. De auto van de drie is in beslag genomen en de politie doet onderzoek naar de herkomst van de aangetroffen spullen in de auto. De verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau voor verhoor.
Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post