Hoornseweg in Wognum in juni en juli afgesloten

Reactie(s)

WOGNUM – Van maandag 3 juni 7.00 uur tot en met vrijdag 26 juli 16.00 uur is de Hoornseweg tussen de Oosteinderweg en Raadhuisplein in Wognum afgesloten voor al het verkeer. (Brom)fietsers en lijnbussen worden langs het werk geleid. Ook de Oosteinderweg wordt ter hoogte van de kruising met de Hoornseweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Er zijn omleidingsroutes aangebracht.

[box style=’info’] Bekijk Kaart omleidingsroutes Hoornseweg Wognum [/box]

Omleidingen

Het verkeer vanaf de Westfrisiaweg richting Wognum en Nibbixwoud wordt omgeleid met borden via de Westfrisiaweg, over de A7, naar de afslag 10 en kan over de rotonde van A.C. de Graafweg over de Nieuweweg Wognum bereiken en Nibbixwoud via de Wijzend. Verkeer vanuit Wognum via de Nieuweweg en vanuit Nibbixwoud via Wijzend en Nieuweweg, moet ook over de A7 richting Hoorn/Amsterdam en Enkhuizen naar het zuiden rijden. In de nacht van 25 op 26 juni en mogelijk in de nacht van 26 op 27 juni is het gehele kruispunt afgesloten voor het verkeer.

Bereikbaarheid

De bewoners en bedrijven van de Hoornseweg, Raadhuisplein en Kleine Zomerdijk (oost) zijn alleen bereikbaar vanuit het zuiden via de Westfrisiaweg en of de Zwaagdijk. (Brom) fietsers en de lijnbussen worden met bypassen langs het werk geleid. De bewoners en bedrijven van de gehele Oosteinderweg en Spoorstraat zijn wel bereikbaar. Het lokale bestemmingsverkeer tussen Wognum en Nibbixwoud, kan via een noodweg langs de Oosteinderweg met enige verkeershinder langs het opgebroken kruispunt rijden.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post