Lionsrequest levert 10.000 euro op voor Jeugdsportfonds

Reactie(s)
Foto @jeugdsportfonds

Foto @jeugdsportfonds

HOORN – De Lionsclub Hoorn-West-Friesland organiseerde dit jaar een Lionsrequest actie voor het Jeugd Sport Fonds. Vanaf donderdag 17.00 tot en met zondag 17.00 uur maakte Radio Hoorn vanuit een glazen huis op het Roode Steen nonstop radio en draaide verzoekjes voor geld.

Op zondagochtend was de laatst bekende tussenstand € 7745,- en leek een mooi bedrag voor het goede doel inzicht. Met een koopzondag en veel bezoekers voor het Rock’n’Roll festival en vele donaties bedrijven in Hoorn is de eindstand €10.000,-

Het aanvragen van verzoeknummers levert veel geld op. Een bedrijf in verlichting betaalde €250,- om elk uur Snap met ‘Do you see the light’ te horen. Een bedrijf in financieringen had ook ruim €250,- over om elk uur een plaat te horen over geld. De medewerkers van de lokale omroep draaiden met veel plezier al deze verzoeken. “Want voor het geld doen we alles, ” was de stemming in het glazenhuis.

Ook de Lion’s zelf lopen tijdens de actie door de stad en op het plein om met een kladblok in de handen verzoekjes te noteren. Excuses als geen contant geld worden vakkundig geparareerd met een mobiel pin automaat of de mogelijheid tot een eenmalige automatische incasso.

De grote 3FM glazen huis zal bij gebrek aan een groot plein wel nooit naar Hoorn komen. Dit kleinere glazenhuis zou een mooie traditie kunnen worden.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post