(update) Overleden persoon thuis gevonden na melding buren

Reactie(s)

HOORN – Ed Jurjens wijkagent in de Hoornse wijk Kersenboogerd twitterde om 11.56 uur een bericht dat er een overleden persoon gevonden was in een woning. Het blijkt te gaan om een bewoner aan de Pergola in deze wijk. De buren hadden de bewoner al even niet gezien en waarschuwden de politie.

Na de deze melding van de buren is de deur van de woning van deze persoon opengebroken. Bij binnenkomst trof men het lichaam aan van deze persoon. Deze bleek al maanden overleden te zijn.

De politie onderzoekt of er sprake is van een misdrijf.

Update: 15:00 uur

Inmiddels is duidelijk geworden dat de bewoner op natuurlijke wijze is overleden.

Update: 16:30 uur

RTVNH meldt dat het slachtoffer een 63-jarige man is. Hij zou zo’n vijf tot zes maanden in de woning hebben gelegen. Zowel de woningcoöperatie als de politie laat weten dat de man in een ernstig vervuilde woning leefde. De man leefde een teruggetrokken bestaan, aldus een woordvoerder van de coöperatie.

[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Pergola, Hoorn{}firstaid.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post