Staatssecretaris Jetta Klijnsma bezoekt Noppes in Hoorn

Reactie(s)

HOORN – Vrijdag 20 september brengt Staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken een bezoek aan Hoorn. Het werkbezoek is na aanleiding van de brandbrief  van de Westfriese gemeenten en Op/maat over de toekomst van de Werkorganisatie Westfriesland.

De gemeenten en Op/maat willen in de Werkorganisatie Westfriesland samenwerken aan de uitvoering van de sociale werkvoorziening en de bijstand, met als kerntaken re-integratie, inkomensverstrekking en werkgeversdienstverlening. Zij maken zich echter zorgen dat de afspraken die de Rijksoverheid in het sociaal akkoord heeft gemaakt de Westfriese plannen doorkruisen. De partijen hebben de staatssecretaris verzocht om hen de ruimte te geven om op de ingezette koers door te kunnen gaan.

De wethouders van de zeven Westfriese gemeenten bezoeken samen met de staatssecretatis kringloopwinkel Noppes. Bij Noppes werken veel cliënten van Op/Maat. Hierna gaan zij met de staatssecretaris in gesprek over de reden van de brandbrief.

[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”14″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”De Marowijne 33, 1689 AR Zwaag{}recycle.png{}Kringloopwinkel Noppes|Dampten 26, 1624 NR Hoorn Nh{}billiard-2.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post