Vitasys wint Duurzaam Ondernemen Award Medemblik [+video]

Reactie(s)

Tim van Dam, VitasysMEDEMBLIK – Donderdag 19 september organiseerde de gemeente Medemblik een lunchbijeenkomst over duurzaam ondernemen.  Wethouder Kasper Gutter mocht de Award Duurzaam Ondernemen Medemblik uitreiken. Van de twee genomineerde bedrijven kreeg Tim van Dam van Vitasys de award uitgereikt.

Vitasys Automatisering is een bedrijf uit Zwaagdijk-Oost, gevestigd op de Perenmarkt 6 en is actief in IT oplossingen. De jury waardeerde het nadenken over het energiegebruik van de computers naar de klanten. Tevens besparen zij autokilometers door steeds meer ondersteuning op afstand te bieden. Via internet hoeft niet alles meer bij de klant op kantoor plaats te vinden. De runnerup prijs was voor Patina uit Beverwijk met een vestiging in Andijk. Het bedrijf werkt aan dakbeheer en dakonderhoud.

Eervolle vermelding voor City Tour vrijwilligers

De vrijwilligers van de city tours bus werden ook in het zonnetje gezetten. Zij kregen een eervolle vermelding van wethouder Kasper Gutter. De city tour busjes rijden volledig op elektrische accu’s. Dit past goed bij het motto ‘Duurzaam Medemblik’. De vele vrijwilligers brengen de toeristen van de ene naar de andere toeristische trekpleister in Medemblik.

Video uitreiking Award

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post