16-jarige verdachte inbraak aan het Ramen aangehouden

Reactie(s)

HOORN – Op woensdagmorgen hield de politie een 16-jarige jongen uit Hoorn aan op verdenking van inbraak in een woning aan het Ramen in Hoorn.

Omstreeks 04.10 uur zag de politie vier mannen wegrennen bij een personenauto. Een van de mannen kon worden aangehouden. Enkele minuten later kwam de melding dat er in was gebroken bij een woning. Een raam aan de voorzijde was vernield. Bij controle bleek de hele woning overhoop gehaald te zijn. Een televisie, die uit de woning was gehaald, was zolang buiten neergezet.

De jongen werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hij is inmiddels in verzekering gesteld.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”14″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Ramen, Hoorn{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

 

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post