Badeendjesrace: Cheque €8.250,- voor de Dierenambulance Hoorn

Reactie(s)

dierenambulance_badeendjesHOORN – Alweer ruim een maand geleden was het zover. Tijdens Speeldag NL in Hoorn werd voor de 5e keer de badeendjesrace georganiseerd door de RoundTable 100 West-Friesland in samenwerking met Stichting Evenementen Stad Hoorn (SESH).

De Badeendjesrace Hoorn ontwikkelt zich nog elk jaar tot een groter evenement. Enerzijds door steeds weer hogere bezoekersaantallen wat resulteert in een betere lotenverkoop en anderzijds door de vele sponsors die de organisatie ook dit jaar weer heeft weten te verbinden aan de race. Er werd dit jaar zelfs een hoofdsponsor/naamgever gevonden, namelijk Frits van der Werff.

Afgelopen week kwamen twee afgevaardigden van de organisatie en alle vrijwilligers van de Dierenambulance Hoorn bij Sportinstituut Frits van der Werff bijeen voor de overhandiging van de cheque. De opbrengst dit jaar is, met dank aan alle sponsors en lotenkopers, een geldbedrag waar de Dierenambulance verschrikkelijk veel mooie dingen mee kan doen, namelijk €8.250,-. Een luid gejuich ging dan ook op toen dit bedrag officieel werd onthuld.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post