Buurtbewoner pakt 17-jarige inbreker

Reactie(s)

HOORN – Een 46-jarige bewoner van een woning in de omgeving van de Florijn heeft rond middernacht een 17-jarige jongen uit Avenhorn aangehouden op verdenking van woninginbraak.

De bewoner hoorde gerommel bij een huis aan de Florijn en ging naar buiten. Hij zag drie verdachte personen die probeerden in te breken. De inbrekers gingen er vandoor, de bewoner volgde hen en kreeg er een te pakken. De politie was er snel bij en nam de verdachte van de man over. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”14″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Florijn, Hoorn{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post