Donderdag laatste Hoorn Collegetour in De Kreek

Reactie(s)

HOORN – Op donderdag 17 oktober om 19.30 uur is de Collegetour van burgemeester en wethouders in De Kreek in Bangert en Oosterpolder.

Tijdens de bijeenkomst ondervragen presentator Robert-Jan Knook (bekend van ANP en BNR) en het aanwezige publiek het college. Dit is naar voorbeeld van het gelijknamige televisieprogramma ‘Collegetour’. Het is een terugblik op de bestuursperiode van 2010 tot nu. Alle aanwezigen krijgen volop de gelegenheid om vragen te stellen over wat het college de afgelopen 3,5 jaar gedaan heeft voor Hoorn, maar ook voor uw wijk in het bijzonder.

Iedereen is welkom

Het programma duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop is er nog gelegenheid om na te praten met elkaar en de burgemeester en wethouders. Iedereen is van harte uitgenodigd. Maar voor deze bijeenkomst zijn in het bijzonder de inwoners van Bangert en Oosterpolder, Zwaag, Blokker, Risdam en Nieuwe Steen uitgenodigd. Eerder al waren er bijeenkomsten in andere wijken en voor Hoornse ondernemers en instellingen. Bezoekers zijn vanaf 19.00 uur welkom in de grote zaal van De Kreek aan de Meetketting 1-3. Om 19.30 uur start de bijeenkomst.

[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Meetketting 1, 1689 XD Zwaag{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post