Erepenning stad Hoorn voor stadsfeesten voorzitter Rinke van der Feer

Reactie(s)

HOORN – Woensdag 23 oktober reikte wethouder Aart Ruppert de heer Rinke van der Feer de erepenning van de stad Hoorn uit. De heer Van der Feer krijgt de erepenning omdat hij zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt als voorzitter van de Stichting Hoornse Stadsfeesten. Dit jaar neemt de heer Van der Feer afscheid als bestuursvoorzitter. 

Topvoorzitter

De heer Van der Feer is 7,5 jaar bestuurlijk betrokken geweest bij de Stichting Hoornse Stadsfeesten, waarvan de laatste vijf jaar als voorzitter. Mede dankzij zijn netwerk en inspanningen worden de stadsfeesten breed gedragen. Hij heeft de stadsfeesten geprofessionaliseerd en uit laten groeien tot een meerdaags, laagdrempelig, groots evenement voor de inwoners van Hoorn en omgeving. Met zijn enthousiaste manier van werken en zijn tomeloze en inspirerende inzet heeft hij de organisatie aangevoerd en het evenement meegevoerd tot wat het nu is. De inscriptie in zijn erepenning luidt ‘Topvoorzitter Hoornse Stadsfeesten’.

De Hoornse Stadsfeesten

Het vierde weekend van juni vult de Hoornse binnenstad zich met muziek, dans, theater en allerlei andere vormen van cultuur. Met een sprankelend en verrassend gevarieerd programma is de Hoornse Stadsfeesten één van de grootste gratis toegankelijke evenementen in West-Friesland. Iedereen in Hoorn en omstreken die zich (op amateurbasis) met de podiumkunsten bezighoudt, kan op de stadsfeesten zijn talenten laten zien aan het publiek. De stadsfeesten tellen meer dan 10 podia, meer dan 100 acts en meer dan 1000 muzikanten, zangers en dansers. De Hoornse Stadsfeesten werden dit jaar voor de 15e keer gehouden. Ook onder sponsoren wordt het evenement breed gedragen.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post