Fietser geschept op kruising Westerblokker

Reactie(s)

BLOKKER – Op maandagmiddag omstreeks 17.10 uur raakte een 77-jarige man uit Hoorn gewond bij een aanrijding op de kruising van de Oostergouw en de Westerblokker in Hoorn.

Een 44-jarige vrouw uit Venhuizen reed in een personenauto over de Oostergouw in de richtring van de IJsselweg. Doordat het druk was reed het verkeer niet sneller dan ongeveer 30 km per uur. Op de kruising met de Westerblokker had de bestuurster groen licht en reed langzaam door. Plotseling stak er bij de kruising met de Westerblokker een fietser voor haar de rijbaan over. De vrouw kon een aanrijding niet voorkomen. De fietser werd geschept en belandde op de motorkap en tegen de voorruit van de auto.

De man liep gebroken ribben en mogelijk hoofdletsel op. Hij werd voor onderzoek overgebracht naar het Westfries Gasthuis in Hoorn. Hier is hij voor de nacht opgenomen op Intensive Care.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”52.65651, 5.07538{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post