Hollandia in de problemen door nederlaag tegen concurrent

Reactie(s)

In het zonovergoten Julianapark speelde Hollandia tegen degradatie concurrent FC Chabab. Deze kraker in de topklasse is geëindigd in een 0-1 zege voor de ploeg uit Amsterdam. Door deze nederlaag zakt Hollandia naar een promotie/degradatieplaats.

Hollandia speelde vanmiddag een slechte wedstrijd tegen FC Chabab dat de betere ploeg was, Jamal Dibi speelde met een brace vanwege een gebroken pols. Zijn schot in de 13e minuut werd door Thomas de Jong van richting veranderd en verdween buiten bereik van Terry Bosma in het Hollandia doel. Hollandia kreeg ook kansen maar was onnauwkeurig in de afwerking. Kalvin Robert zag zijn lobje hopeloos mislukken en een kopbal van de volledig vrijstaande Brian Paul Tesselaar was een makkelijke prooi voor doelman Yooussef El Abdelloui.

De tweede helft liep Hollandia achter de feiten en omdat een vroege goal uitbleef werd de spanning groter. Het werd een opeenstapeling van foute passes en verkeerde beslissingen. FC Chabab speelde de wedstrijd gesteund door haar fanatiek meelevende supporters de wedstrijd beheerst uit.

Hollandia gaat op de slotdag op bezoek bij VVSB dat zich vandaag veilig speelde. Concurrent Haaglandia krijgt WKE op bezoek.

Bron: Hollandia-Hoorn.nl

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post