Inwoners Hem en Hoorn aangehouden in hennepkwekerij

Reactie(s)

WIERINGERWERF – De politie hield zaterdagavond vier mannen, in leeftijd variërend van 26 tot 43 jaar, uit Wieringerwerf, Hem en Hoorn, aan na het aantreffen van een hennepkwekerij.

Er kwam melding bij de politie binnen dat meerdere personen door een automobilist afgezet waren bij een woning aan de Schelf in Wieringerwerf. Een getuige hoorde braakgeluiden en alarmeerde de politie. Meerdere politie-eenheden reden naar het opgegeven adres. Agenten gingen de woning binnen en troffen vier mannen aan en een hoeveelheid goederen die gebruikt worden bij een hennepkwekerij. Verderop in de woning stonden meer dan 150 potten en wat hennepresten. Alle goederen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Het viertal is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak verder.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Schelf, Wieringerwerf{}grass.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post