Lokale omroepen starten westfrieslandstemt.nl

Reactie(s)

westfrieslandstemt_nlHOORN/ENKHUIZEN – De lokale omroepen van Hoorn en Enkhuizen hebben het initiatief genomen voor een stemwijzer voor de zeven Westfriese gemeentes: Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stedebroec. Daarvoor is een nieuwe website gelanceerd; www.westfrieslandstemt.nl.

In maart van 2014 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De beide lokale omroepen werken samen in het creeëren van een stemwijzer voor elke gemeente. Om dit goed en lokaal in te vullen vraagt men de bezoekers van de website om stellingen per gemeente door te sturen. Deze stellingen en de reactie per politieke partij vormen de basis van de stemwijzer.

Eerder maakten de beide lokale omroepen van Hoorn en Enkhuizen bekend dat zij een onderzoek doen naar de mogelijkheden van samenwerking.

[box style=’error’] Klik nu voor alle informatie van de gemeenteraadsverkiezingen in West-Friesland. Nu makkelijk en snel via www.westfrieslandkiest.nl. Liveblog in samenwerking met OnsWestfriesland.nl [/box]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post