Mannen aangehouden voor diefstal koper en ijzer van bouwplaats

Reactie(s)

ENKHUIZEN/BLOKKER – Twee 44-jarige mannen uit Bovenkarspel en Vierhouten zijn woensdagochtend tegen 10.30 uur aangehouden op de Gildenweg in Blokker.

De politie kreeg een melding van een getuige die zag dat er een auto met een aanhangwagen was weggereden vanaf de Haling in Enkhuizen. De beheerder van een bouwplaats hier miste oud ijzer en koper vanaf zijn terrein. De twee verdachten werden met hun auto staande gehouden op de Gildenweg in Blokker. Zij werden aangehouden op verdenking van diefstal.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Haling, Enkhuizen{}1-default.png|Gildenweg, Blokker{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post