Meisje onzedelijk betast in Dwaalpark Hoorn

Reactie(s)

HOORN –  De politie in Hoorn heeft een burgernet actie gestart na de melding van een meisje dat onzedelijk zou zijn betast in het dwaalpark in de Grote Waal in Hoorn. Het voorval vond plaats op donderdagmiddag rond 16.20 uur.

Signalement

Het betreft een blanke man met een geschatte lengte van  1.80 meter. De man is ongeveer 30 jaar oud en draagt een blauw petje met daaronder bruinig haar en heeft een bol gezicht. De man zou een dikke donkere winterjas dragen. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0800-0011.

Luister naar Burgernet Melding

[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”14″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Dwaalpark, Hoorn{}forest2.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post