Onderzoek naar dood George Ilahi stopgezet

HOORN – Het onderzoek naar de dood van George Ilahi heeft tot nu toe geen verdachten opgeleverd. Vanwege het gebrek aan opsporingsindicaties is door de politie en Openbaar Ministerie besloten het onderzoek stop te zetten.

Donderdag 6 december 2012 werd het lichaam van de 58-jarige George Ilahi in zijn woning aan de Watermolen in Hoorn ontdekt. De politie ging uit van een misdrijf en startte een groot onderzoek.

Hulp publiek

Gedurende het onderzoek werd de hulp van het publiek ingeroepen. Zo zijn er in de media diverse oproepen geweest aan mogelijke getuigen om informatie te delen en werd er informatie over de zaak beschikbaar gesteld via een website. Hier konden mensen naast het lezen van informatie ook tips achterlaten. Daarnaast konden mensen in de omgeving van de woning van George Ilahi hun verhaal doen bij een mobiele politiepost. Ondanks de betrokkenheid van het publiek, hebben deze acties helaas niet geleid tot het in beeld brengen van mogelijke verdachten.

Dank

Wegens het uitblijven van resultaten en het gebrek aan opsporingsindicaties is het onderzoek stopgezet. Het onderzoeksteam wil het publiek, getuigen en de media bedanken voor de tips en belangstelling voor het onderzoek.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant