Snelheidscontrole: 36 keer te snel op Berkhouterweg Hoorn

Reactie(s)

HOORN – De politie heeft dinsdagochtend twee snelheidscontrole gehouden op de Berkhouterweg in Hoorn.

Tussen 09.15 en 10.15 uur werd een snelheidscontrole met de lasergun gehouden op de Berkhouterweg in Hoorn. Hierbij werden 20 hardrijders aan de kant gezet en direct bekeurd en werd de snelheid van in totaal 109 voertuigen gemeten. De hoogstgemeten snelheid was 80 km/uur, waar een maximum snelheid geldt van 50 km/uur.

Tussen 10.45 en 11.30 uur werd op dezelfde weg wederom een laserguncontrole gehouden en hierbij werd de snelheid van 106 voertuigen gemeten. De politie zette hierbij 16 hardrijders aan de kant en de hoogstgemeten snelheid bedroeg 72 km/uur.

 
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Berkhouterweg, Hoorn{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post