Trainerscarrousel Westfriesland kan beginnen

Reactie(s)

voetbal2HOORN – Zo vlak voor de jaarwisseling worden ook de prestaties van trainers bij de Westfriese voetbalclubs tegen het licht gehouden. Doorgaan of toch afscheid nemen. Het NHD meldt dat een enkele Westfriese trainer al onverwachts op zoek mag naar een nieuwe club voor het seizoen 2014/2015.

Sjaak van Baar gaf als eerder aan als trainer te gaan stoppen bij de Westfriezen. Hij stopt definitief als trainer. Voor de club uit Zwaag de noodzaak om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer.

Bij de buren, vv De Blokkers is het afscheid van de trainer onverwachts. Na drie jaar neemt de club afscheid van Remy Zoer. Deze keuze verraste Zoer. “En dat vind ik jammer”, aldus de trainer tegen het NHD. “Een deel van de selectie heeft aangegeven een nieuw gezicht voor de groep te willen zien. Ik heb hen het verwijt gemaakt dat zij nooit hebben aangegeven ergens ontevreden over te zijn.”

In Hensbroek gaat Apollo’68 op zoek naar de opvolger voor Mario van der Hert. De trainer en de club gaan er na dit seizoen uit elkaar.

Voetbalvereniging FC Medemblik en Fred Breg hebben besloten de samenwerking te gaan stoppen. Daarmee komt een einde aanruim 4.5 jaar trainerschap bij de club uit Medemblik.

Tot slot stopt Mohad Zaoudi na in totaal zes diensjaren bij Zwaluwen’30. “Het is voor beide partijen goed als de samenwerking twee tot drie jaar elders voortgezet worden,” aldus de nu nog hoofdtrainer bij Zwaluwen ’30 tegen het NHD. Na eerst drie jaar assistent trainer eindigd het seizoen met drie jaar hoofdtrainerschap.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post