Vrouw brutaal van fiets geduwd en beroofd van tas in Hoorn

Reactie(s)

Hoorn – Een 46-jarige vrouw uit Hoorn werd zondagavond in park Risdammerhout beroofd van haar tas. Zij fietste rond 19.30 uur in het park en zag een man op een bankje zitten.

Op het moment dat zij langs hem fietste liep hij naar haar toe en gaf haar en harde duw. Hij griste haar handtas weg en ging er vervolgens vandoor in de richting van de C.J.K van Aalstweg.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben wat met de beroving te maken kan hebben. Het slachtoffer is een vrouw gepasseerd die haar hond uitliet op het moment dat zij door het park fietste. Mogelijk dat zij de verdachte op het bankje heeft zien zitten.

Rond 19.50 uur stuurde politie de politie vanwege deze overval een burgernet Sms aan ruim 1600 deelnemers. Daarin werd opgeroepen uit te kijken naar een man 1m90 lang, getint, zwart sluik haar en een donkere half lange jas. Deze melding resulteerde nog niet in de aanhouding van de dader.

Getuigen kunnen contact opnemen met de recherche in Hoorn op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Risdammerhout, Hoorn{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post