Wie verdient er een jeugdlintje

Reactie(s)

HOORN – De gemeente Hoorn is op zoek naar jonge helden of jong talent die zich hebben verdienstelijk gemaakt voor Hoorn of voor anderen of een bijzondere prestatie hebben geleverd. Aanmelden kan tot en met 1 maart 2014. De uitreiking vindt plaats gelijk met de uitreiking van de koninklijke onderscheidingen.

Voor wie?

Het jeugdlintje is bedoeld voor jongeren van 6 tot 18 jaar. Om een lintje te kunnen krijgen, moeten zij zich inzetten voor anderen, voor onze stad, of een bijzondere prestatie hebben geleverd. Denk bijvoorbeeld aan een inzamelingsactie organiseren, wekelijks boodschappen doen voor een buurvrouw, of iemand redden.

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier op www.hoorn.nl/jeugdlintje. Vul het formulier in en mail het naar jeugdlintje@hoorn.nl of stuur het (zonder postzegel) op naar: gemeente Hoorn, Bestuurszaken, antwoordnummer 98, 1620 VB Hoorn. Iedereen (jong en oud) kan het hele jaar door, tot 1 maart  een kandidaat aanmelden voor een jeugdlintje. Heeft u nog vragen? Kijk op www.hoorn.nl/jeugdlintje voor meer informatie.

Uitreiking

De burgemeester reikt de jeugdlintjes uit tijdens de lintjesregen, tegelijk met de Koninklijke onderscheidingen (vlak voor Koningsdag). Dit gebeurt onder grote aandacht van publiek en pers. Een bijzondere ervaring voor onze jonge helden en talenten!

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post