Woninginbraken Pinksterbloem en Weegbree in Zwaag

Reactie(s)

Zwaag – Tussen vrijdagavond 19.15 uur en zaterdagmorgen 01.45 uur werd er ingebroken in een woning aan de Pinksterbloem in Zwaag.

De daders kwamen het pand binnen door een raam aan de achterzijde open te breken. De gehele woning werd doorzocht, waarbij kasten en lades overhoop werden gehaald. Uit de woning werden in ieder geval twee tablets weggenomen.

Op zaterdagmorgen omstreeks 04.15 uur werd bij een woning aan de Weegbree een raam ingegooid met een bloempot. Direct achter het raam stond een LCDtelevisie die door het gat in het raam met geweld werd weggerukt. Even later, omstreeks 04.25 uur zag een getuige dat twee jongens op een scooter vanachter een woning aan de Paardebloem vandaan reden. De jongens droegen beide zwarte kleding en een petje. Een van hen een licht gekleurd petje en de andere een donkere pet.

Bij controle bleek bij een woning aan de Paardebloem geprobeerd te zijn om in te breken. Hier bleef het echter bij een poging.

De politie in Hoorn is op zoek naar getuigen die de jongens op de scooter (mogelijk een ouder model) hebben zien rijden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Weegbree, Zwaag{}1-default.png|Pinksterbloem, Zwaag{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post