Auto over de kop na aanrijding op West Avenhorn

Reactie(s)

AVENHORN – Een 29-jarige man uit Ursem is zaterdagavond ter controle overgebracht naar het ziekenhuis na een ongeval op de West in Avenhorn.

Een 18-jarige automobiliste uit Berkhout reed rond 22.00 uur over de Koningsspil en stopte bij de West om te kijken of zij over kon steken naar de Jaagweg. Op de kruising kwam zij echter in aanrijding met de auto van de 29-jarige man. De auto van de man sloeg over de kop en kwam tegen een hekwerk terecht, wat hierdoor omver werd geduwd. De auto van de vrouw kwam tegen een verhoogde stoeprand aan en kwam op de andere rijbaan. De man werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw werd ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel en mocht naar huis.

[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”west 14, avenhorn{}convertible.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post