Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert 4 oktober in Obdam

Reactie(s)

OBDAM – Het afdelingsbestuur van de VVD in Koggenland is het gelukt om de huidige Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert uit te nodigen in Obdam. Zij komt op vrijdag 4 oktober in Dorpshuis de Brink in Obdam. Het bezoek stond eerder in de agenda op 13 september maar werd toen afgezegd in verband met spoedoverleg in Den Haag.

Tijdens haar spreekbeurt is zij gevraagd in te gaan op de actuele situatie in Den Haag, en natuurlijk de zaken die in haar Ministerie actueel zijn. En die zijn er genoeg gezien de bezuinigingen Defensie, aanschaf JSF, Syrië, Missies in o.a. Afghanistan en het beschermen van onze handelsvloot op anti-piraterij missies.

De avond is toegankelijk voor iedereen.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Dorpsstraat 155, 1713 HE OBDAM{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post