Obdammer aangehouden voor diefstal in Voorschoten

Reactie(s)

Drie verdachten van diefstal uit bedrijf aangehouden

Voorschoten – De politie heeft zondag 24 november rond 07.00 uur twee mannen en een vrouw aangehouden op de Koninklijke Marinelaan. De politie kreeg om 06.50 uur de melding dat twee personen over het hek waren geklommen en goederen wegnamen vanaf het opslagterrein daar. Bij het hek stond een bestelauto van de inbrekers. De vrouw, een 34-jarige Obdammer, en een 36-jarige man uit Zaltbommel zaten in de bestelauto toen de agenten ter plaatse kwamen. De derde persoon, een 25-jarige Rijnsburger, werd op het terrein aangetroffen en eveneens aangehouden.

In tassen van de verdachten werden een grote hoeveelheid drugs (harddrugs en softdrugs) en geld aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Koninklijke Marinelaan, Voorschoten{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post