Getuigenoproep mishandeling; 62-jarige man hard op hoofd geslagen

Reactie(s)

OPMEER – Een 62-jarige man uit Spanbroek is zaterdagavond tegen 23.00 uur mishandeld. De man liep op de kruising Veeken/A.C de Graafweg en werd met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen.

Hij zag drie jongens wegfietsen. Het slachtoffer liep een hoofdwond op en werd ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn.

Heeft u op of in de omgeving van de Veeken/A.C de Graafweg iets gezien wat mogelijk te maken kan hebben met deze mishandeling? Neemt u dan contact op met de recherche in Hoorn op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Veeken, Opmeer{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post