Aanhoudingen poging diefstal scooter

Reactie(s)

GROOTEBROEK – Rond middernacht kreeg de politie een melding dat een drietal personen, die daar niet thuishoorden, rommelden aan een scooter in een voortuin aan het Waterrad in Grootebroek.

Kort daarop renden zij weg richting de Bourgondieweg. Een politiehond is ingezet om de drie personen te achterhalen. Een 15-jarig meisje en een 20-jarige man, beiden uit Bovenkarspel, konden snel worden aangehouden. Een laatste verdachte, 17-jarige man, woonachtig in Ermelo, werd door de politiehond op een plat dak van een stenen berging gevonden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Waterrad, Grootebroek{}1-default.png|Bourgondieweg, Grootebroek{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post