Man onder invloed verlaat ongeval en verstopt zich in hotel

Reactie(s)

BOVENKARSPEL – De politie hield in de nacht van donderdag op vrijdag een 25-jarige man uit Almere aan die onder invloed van alcohol de plaats van een verkeersongeval had verlaten.

Agenten zagen bij de Geerling in Bovenkarspel dat een auto in een greppel terecht was gekomen. Twee jongens die daar liepen werden staande gehouden maar zij bleken niet de auto bestuurd te hebben. Een getuige vertelde de politie wat er gebeurd was en gaf het signalement van de bestuurder door. In een hotel in de omgeving werd een verdachte aangehouden die een broek aan had waar modder en water op zat.

Hij bleek meer dan twee keer de hoeveelheid toegestane alcohol gedronken te hebben. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij is aangehouden.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Geerling, Bovenkarspel{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post