Zomeravondgasten; Gemeente zoekt ideeën 650 jaar Stede Broec

Reactie(s)

STEDE BROEC –  In augustus 2014 heeft Stede Broec 650 jaar stadsrechten. Om dit te vieren wil het college volgend jaar allerlei activiteiten in het teken zetten van dit jubileum. Het moet een feestelijk jaar worden voor elkaar en met elkaar! Hiervoor zijn leuke en uitvoerbare ideeën nodig. Om die reden vraagt het college de inwoners, verenigingen, bedrijven/ondernemers en andere organisaties in Stede Broec om hierover mee te denken.

Eind augustus bezoeken burgemeester en wethouders twee locaties in de gemeente om met inwoners te spreken over ‘650 jaar Stede Broec’. Naast dit thema kan men ook over andere onderwerpen met het college in gesprek gaan.

Thema ‘Verbinden’

Bij het thema ‘650 jaar Stede Broec’ staat ‘Verbinding’ centraal. Daar moeten de ideeën op aansluiten. Het college nodigt inwoners uit om op de bijeenkomsten ideeën te delen over de viering van 650 jaar Stede Broec. De meest bruikbare komen in het programma voor het jubileumjaar. Ook bestaande activiteiten en evenementen worden in het teken gezet van 650 jaar Stede Broec.

De bijeenkomsten vinden plaats op:
Vrijdag 23 augustus 19:00 – 20:30 uur bij Speeltuin Spoorsingel Bovenkarspel
Donderdag 29 augustus 19:00- 20:30 uur bij Plein voor muziekschool Stede Broec

Bij slecht weer wijkt het college uit naar een nabijgelegen binnenlocatie. Deze worden gepubliceerd in de Middenstander, via twitter @gemstedebroec en op de website www.stedebroec.nl. Naast alle inwoners zijn ook verenigingen, bedrijven/ondernemers en andere organisaties van harte welkom. Koffie, thee, fris en gebak staan klaar!

Idee via twitter

Degenen die geen tijd hebben om naar een van de bijeenkomsten te komen kunnen hun idee over de viering van 650 jaar Stede Broec twitteren voor 1 september naar @gemstedebroec met hashtag #zag650 of mailen naar communicatie@stedebroec.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post