Columns Sjaak Grosthuizen in bundel ‘Voelhoorn’ [download]

Reactie(s)

Voelhoorn_columns_SjaakGrosthuizen_2013_2014

Columns Sjaak Grosthuizen 2013/2013: Voelhoorn

Afgelopen seizoen (sept-aug) was het 15e seizoen dat Sjaak Grosthuizen als columnist zijn ervaringen binnen Hoorn aan het papier toevertrouwde. Alle wekelijkse column die elke zaterdagmiddag in het radioprogramma Hoorn Actueel werden voorgedragen zijn nu gebundeld tot een jaaroverzicht: Voelhoorn.

Het voorwoord van deze bundel is verzorgd door Judith de Jong. “Zij toonde zich direct enthousiast bereid voor deze bundel het voorwoord te schrijven,” aldus de columnist Peter Ursem die onder zijn pseudoniem Sjaak Grosthuizen menig politicus van zijn waarheid voorziet.

OnsWestfriesland.nl publiceert vanaf haar start in april 2013 elke maandag de laatste column van Sjaak Grosthuizen. Dat blijven wij de komende maanden ook weer gewoon doen. Te lezen via www.onswf.nl of direct via deze directe link

Downloaden

Deze bundel is gratis te downloaden. En heel handig in het PDF document kunt u makkelijk klikken van voor naar achter. “In deze digitale bundel is het mogelijk via de inhoudsopgave naar elke column te vliegen door ze aan te klikken. Via het aanklikken van (terug) kom je met de snelheid van het licht weer bij de inhoudsopgave.” Een laatste toevoeging van de schrijver: “Veel leesplezier!”

[box style=’media’] Klik hier om de Bundel ‘Voelhoorn’ te downloaden als pdf. [/box]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post