Goed voor de dag, óók met een klein bedrag

Reactie(s)

Goeodvoordedag (Small)HOORN – Een goed imago is niet afhankelijk van je budget althans dat vindt Steunpunt Zorg voor Welzijn. Samen met Noppes Hoorn en gesteund door het Oranjefonds en de Westfriese Uitdaging organiseren zij op zondag 28 september een speciale verkoopdag bij Noppes in Hoorn.

Catwalk

Het is de tweede keer dat Noppes en het Steunpunt de handen in een slaan. Eerder dit jaar vulde Noppes zich met bezoekers rond een speciaal gebouwde catwalk. Die dag stonden in een spetterende modeshow outfits voor vrije tijd, feest en solliciteren centraal. Ook konden bezoekers advies vragen over CV en sollicitatie. Alle betrokkenen vonden deze dag zo inspirerend, leuk en succesvol, dat Noppes en het Steunpunt samen weer om tafel zijn gegaan.

Workshops

Naast een modeshow, worden ook er diverse workshops voorbereid. Daten met Eten; Voor een prikkie prachtig tafel dekken, recepten kiezen en thuis of in het park, of aan een strandje bij het IJsselmeer succesvol Daten met Eten. Van Weinig naar Waarde; Gericht op het realiseren van voordelig leuke cadeautjes en attenties waar je een prima indruk mee achterlaat bij de ontvanger.

Noppes Hoorn aan de Marowijne 33 te Zwaag, zondag 28 september tussen 12 en 17 uur.

 

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post