Gratis hulp voor verenigingen en stichtingen

Reactie(s)
Een 'match' van Intermaris voor Reddingsbrigade Stede Broec.

Een ‘match’ van Intermaris voor Reddingsbrigade Stede Broec. Rechts Sandra Smit

REGIO – De Westfriese Uitdaging nodigt verenigingen en stichtingen uit een speciale bijeenkomst op 12 september vanaf 15:00 uur bij de  Scholtens Groep in Wognum. Deze net nieuwe stichting bemiddeld namens organisaties met bedrijven om met gesloten beurs dingen voor elkaar te krijgen. Vragen en verzoeken kunnen die middag direct voorgelegd worden! 

Bemiddeling vraag en aanbod

Elke vereniging of stichting zoekt met regelmaat financiële steun voor het realiseren van projecten. Geen gemakkelijke opdracht in deze tijd. Er zijn echter andere vormen van steun die vaak net zo effectief en binnen handbereik zijn: kennis, materialen, ideeën, expertise, spullen of klussers. De Westfriese Uitdaging bemiddelt tussen vragende organisaties en Westfriese bedrijven die graag bereid zijn deze vormen van steun te bieden.

Reddingsbrigade

Verschillende organisaties hebben hun weg naar de Uitdaging al gevonden. Zo wordt het nieuwe botenhuis van Reddingsbrigade Stede Broec momenteel ingericht met materialen en apparaten die lokale bedrijven konden missen en ontving het Steunpunt Zorg voor Welzijn vijf laptops van een gulle gever.

De Westfriese Uitdaging wordt graag uitgedaagd. Organisaties kunnen tijdens de bijeenkomst direct hun vragen en verzoeken voorleggen. Smit: “Wij zijn er om met hen mee te denken en samen met ondernemers oplossingen aan te reiken.” Tijdens de bijeenkomst wordt ook stilgestaan bij de Maatschappelijke Beursvloer van 21 november: een jaarlijks terugkerende dag waarbij organisaties en ondernemers met gesloten beurs in onderhandeling gaan over vraag en aanbod.

Aanmelden

“Maar we zijn er nog lang niet,” aldus Sandra Smit-Korse, manager van de Westfriese Uitdaging. “Alle organisaties in Westfriesland moeten weten dat we er zijn en wat we voor hen kunnen betekenen. Dat vertellen wij hen graag tijdens de bijeenkomst op 12 september. Vijftig organisaties hebben zich al aangemeld, maar er is plaats voor meer!”

[box style=’info’] Maatschappelijke organisaties kunnen zich tot 9 september aanmelden door te mailen naar info@westfrieseuitdaging.nl. Meer weten? Kijk op www.westfrieseuitdaging.nl of neem contact op met Sandra Smit-Korse, manager Westfriese Uitdaging. Telefoonnummer 06 – 16 523 233. [/box]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post