Maak kans op 2 combi-tickets voor Zomerpop Opmeer

Reactie(s)

Zomerpop_2014_RacoonOPMEER – Op zaterdag 6 en zondag 7 september vindt de 25e editie van Zomerpop in Hoogwoud plaats. Met op zondag headliners als Racoon, Watermät, Jett Rebel, Zombie Nation, The Kik, Edu Imbernon, Hermanez en Karmon. En op zaterdag het Zomerpopdiner met als uitsmijters Rowwen Héze, Superstijl en Memphis Maniacs. Zomerpop 2014 is groter, gevarieerder en gezelliger dan ooit!

[box style=’info’] Maak kans op 2 combi-tickets voor Zomerpop Opmeer. Vertel op onze Facebookpagina: Facebook.com/OnsWestfriesland welke band/act/dj jij graag op deze 25ste  Zomerpop wil zien. Uit alle antwoorden verloten wij de winnaar van de 2 combi-tickets. Reageer voor vrijdag 5 september 2014 20:00 uur. De winnaar krijgt direct daarna bericht.  [/box]

Zaterdag 6 september

De zaterdagmiddag begint met het Zomerpopdiner. Genietend van muzikaal entertainment van Jelle B. krijgen de gasten (vorig jaar circa 600!) van 17.00 tot 20.15 uur een smakelijk diner geserveerd. Aansluitend start Opmeers Echte: Zomerpop Locals Live. Hierbij brengen circa tien lokale artiesten hun uitvoering van bekende hits. In de Foxtod tent kunnen bezoekers losgaan bij Superstijl, waarbij het publiek met stemkastjes steeds de muziekstijlen bepaalt. Vervolgens zet de Limburgse bandRowwen Héze de tent op zijn kop. De avond wordt afgesloten met het enige optreden van Memphis Maniacs dit jaar in onze regio.

Zondag 7 september

Ook de line-up voor de zondag is van begin tot eind sterk en boeiend. De winnaar van regionale talentencompetitie Slag om Hoogwoud, Kissing Jane, trapt af om 13.30 uur. Daarna in volgt: Palio Superspeed Donkey: de ‘Nederlandse Arctic Monkeys’. Bells Of Youth: prachtige meerstemmige popmuziek. The Miseries: garagerockband met Tim Knol (primeur op Zomerpop!). Kleine Jongens Tour: met o.a. Def P, Diggy Dex, Engel, DJ DNS. The Kik: beatformatie die nu de hitlijsten bestormt met ‘Schuilen bij jou’. Jett Rebel: momenteel de meest hete act in Nederland. En tot slot Racoon: een unieke kans om Nederlands meest succesvolle band van dit moment live te zien! In een vijf kwartier durende show komen alle grote hits voorbij, zoals Love You More, Oceaan, No Mercy en Feel Like Flying.

(Inter)nationale top-DJ’s

Ook op dance-gebied heeft Zomerpop een naam hoog te houden. Voor de 25e editie zijn daarom internationale acts vastgelegd als Watermät (Frankrijk), Zombie Nation (Duitsland), Edu Imbernon (Spanje) en Hermanez (België). Van Nederlandse bodem verschijnen top-DJ’s als Karmon, Mightyfools, Sluwe Vos, Dennis Ruyer, Space Girls op de twee dance-podia, aangevuld met regionale talenten Rob Lee, Jaap Ligthart en Linck & Vonder.

Kaartverkoop en busvervoer

Zomerpop organiseert een speciale pendeldienst vanuit Hoorn, Heerhugowaard en Alkmaar. De retourtickets (beperkt aantal) zijn verkrijgbaar via de nieuwe website:www.zomerpop.nl. Via deze site vindt ook de kaartverkoop voor het festival zelf plaats.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post