Pinpasdief Hoorn dinsdagavond in Opsporing Verzocht

Reactie(s)

opsporing_verzochtHOORN – Dinsdagavond 23 september zijn in AVRO’s Opsporing Verzocht beelden te zien van een man die meerdere malen mensen op leeftijd heeft bestolen van hun pinpas en daarna geld van hun rekening pinde. De man sloeg in maart en april dit jaar toe in Heemstede, Anna Paulowna, Bergen, Hoorn en Monnickendam. En ook in Zuid-Holland; nl. in Oegstgeest.

Op 4 april en 11 april dit jaar werden in Hoorn en Monnickendam twee oudere dames aangesproken door een man die de slachtoffers afleidde met een landkaart. Hierna was hun pinpas verdwenen en was er ook al geld mee gepind voordat de pas geblokkeerd kon worden. Op dinsdag 8 april heeft de man ook heeft toegeslagen in Oegstgeest. De pas van een 69-jarige vrouw werd toen gestolen, nadat zij bij de Etos had gepind. Meteen na de diefstal werden er een aantal grote bedragen van haar rekening gepind.

Het lijkt er op dat deze man vaker toe slaat bij voornamelijk ouderen. Nadat hij bij het boodschappen doen hun pincode heeft afgekeken leidt hij ze dus af.

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 23 september om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post