Vrouw bespuugd en krijgt kopstoot bij uitlaten hond

Reactie(s)

politie_bureau_HoornHOORN – Een 30-jarige Hoornse is gistermiddag, rond 14.30 uur, het slachtoffer geworden van een mishandeling. De hond van het slachtoffer ontsnapte en liep naar een man die bij het Cruijf Court, op de Nachtegaal liep. Deze man begon te schelden en spuugde de Hoornse in het gezicht.

De vrouw bracht daarop haar hond naar huis en is achter de man aangefietst, met de bedoeling te vragen waarom hij zo gereageerd had. Toen zij de man aansprak probeerde hij de vrouw te slaan met een hondenriem en vervolgens kreeg ze een kopstoot.

Verdachte

Van de verdachte is het volgend signalement bekend;  het gaat om een man, die tussen de 55 en 60 jaar oud is. Hij is klein van stuk, naar schatting zo’n 1.70m, is licht getint, heeft kort zwart kroes haar en een ringbaardje. Tijdens de mishandeling droeg hij een grote zwarte bril en een donker blauwe jas. Opvallend was dat de man zelf ook een hondje aan het uitlaten was. Vermoedelijk was dat hondje een Chiwawa.

De politie komt graag in contact met getuigen en in het bijzonder met een vrouw die uiteindelijk heeft ingegrepen. U kunt dan bellen met 0900-8844. Liever anoniem? Dan is het telefoonnummer 0800-7000.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post