Wie was getuigen van aanrijding 22 augustus op Venedie?

Reactie(s)

politieautoENKHUIZEN – Een 63-jarige vrouw uit Enkhuizen is vrijdagmiddag 22 augustus rond 17.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding in haar woonplaats. De bestuurder van de auto zou doorgereden zijn. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Doorgereden

De vrouw fietste vrijdagmiddag op haar elektrische fiets over de Venedie. Plotseling kwam er uit de Dijk een voertuig, die de vrouw geen voorrang verleende. De vrouw probeerde uit te wijken, maar kwam ten val op de stoep. De automobilist is na de aanrijding doorgereden. Het zou gaan om een blauwe auto met het uiterlijk van een kleine vrachtwagen en open laadbak. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen

De politie wil graag alsnog in contact komen met de bestuurder van de auto die is doorgereden naar de aanrijding en met overige weggebruikers of ooggetuigen die rond het tijdstip van de aanrijding voorbij de plaats van het ongeval reden. Uiteraard worden getuigen die iets hebben gezien of gehoord dat met deze aanrijding in verband gebracht kan worden, verzocht om deze informatie met de politie te delen. Bel 0900-8844 of 0800-7000 als u liever anoniem melding wenst te doen.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post