Inschrijving voor wandeltocht 40mm gestart

Reactie(s)
Foto via Drechterland.nl

Foto via Drechterland.nl

DRECHTERLAND – De kenners van de 40MM zijn vast al in training om op 31 mei de 40MM te lopen. Ook u zich nu al inschrijven voor deze gezellige wandeltocht. De 40MM wandeltocht start in Venhuizen en heeft 4 afstanden: een korte (kinder)route van 4 kilometer en de afstanden 9, 22 en 40 kilometer. Zo is er voor iedereen een geschikte afstand om te lopen. Onderweg kunt u genieten van de prachtige vergezichten en dorpse hartelijkheid.

Onderweg

De wandelaar staat tijdens de 40MM wandeling door het West-Friese landschap weer veel moois te wachten. Op diverse plekken is een koffie/thee voorziening samen met gezellige muziek. Lekkere en gezonde versnaperingen worden aangeboden door de verschillende werkgroepen, regionale ondernemers en fruittelers. Tegen een geringe (vrijwillige) bijdrage zijn er zelfs weer pannenkoeken verkrijgbaar!

Inschrijven

13695_fullimage_40mmU kunt zich inschrijven via www.40mm.nl of u doet dit door middel van een inschrijfformulier. De inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij diverse adressen in heel Westfriesland. De verkoopadressen zijn herkenbaar aan de poster op de ramen met de tekst: Hier inschrijfformulier 40MM. Per inschrijving zijn de kosten € 2,50.

Informatie

De 40MM wordt elk jaar georganiseerd door de stichting Missie Zending en Ontwikkeling. Vanaf 1974 is de 40MM een jaarlijks terugkerende sponsorwandeltocht in Venhuizen. De tocht is een 40.000 meter mars, voor zowel jong als oud. Er lopen jaarlijks ongeveer 1500 mensen mee. Met de opbrengst worden jaarlijks 175 projecten wereldwijd gesteund. Meer informatie vind u op www.40MM.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post