Veel input over Enkhuizerzand voor raadsvoorstel

Reactie(s)

enkhuizenENKHUIZEN – De ontwikkeling van Recreatieoord Enkhuizerzand leeft onder de bevolking van Enkhuizen, dat werd op de informatiebijeenkomst op 31 maart 2014 in De Nieuwe Doelen wel duidelijk.

De gemeente organiseerde een avond waarbij alle inwoners van Enkhuizen uitgenodigd waren om hun visie te geven op het te ontwikkelen gebied. Er kwamen meer mensen dan verwacht, maar toch hebben velen hun ideeën ingebracht. Er kon in groepen aan de hand van vier thema’s: ‘Ruimte, Functie, Verbinding Stad en Bereikbaarheid’, wisselend gediscussieerd worden met de projectgroep leden van de gemeente. Alle aanwezigen konden zo hun ideeën opperen, en via zelf ingebrachte stellingen hun voorkeur aangeven.

Naast de bewonersavond is er afgelopen donderdag 3 april ook een informatieavond met de stakeholders geweest, waarbij ook discussie en input is geleverd. Ook het Enkhuizer stadspanel (meer dan 800 leden) is middels een enquête bevraagd. De resultaten van de bewonersavond en de stakeholdersavond worden meegenomen tijdens een informatieavond voor de gemeenteraad. Na deze informatieavond zal er een raadsvoorstel opgesteld worden over de verdere ontwikkeling van het Recreatieoord Enkhuizerzand.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post