Vrijwilligerscongres SED gemeenten

Reactie(s)

logo_vrijwilligerspuntREGIO – De gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland vinden vrijwilligerswerk erg belangrijk voor de samenleving. Daarom organiseren zij op 24 mei 2014 in samenwerking met Vrijwilligerspunt een vrijwilligerscongres.

Een interessant programma met boeiende lezingen over de veranderingen in het vrijwilligerswerk is speciaal voor u samengesteld. Ook zijn er maar liefst tien workshops en twee lezingen waar u uit kunt kiezen. Denkt u aan workshops als ‘vind en ken elkaar via sociale media’, ‘jongeren en vrijwilligerswerk’ en ‘de kracht van de dorpskernen’. De dag wordt omlijst met een hapje en een drankje. Tot slot wordt de dag muzikaal afgesloten.

Het congres is speciaal bedoeld voor vrijwilligers en beroepskrachten die met vrijwilligers werken in het werkgebied van de SED gemeenten. Organisaties uit de gemeenten ontvingen in de week van 14 april een officiele uitnodiging met het programma en een overzicht van de lezingen en workshops. Deze kunnen zij delen met hun vrijwilligers.

Per gemeente kunnen maximaal 100 vrijwilligers zich aanmelden. Aanmelden kan via de website www.vrijwilligerspunt.com

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post