1500 euro aan zonnepanelen voor winnaar bespaartest (update)

Reactie(s)

puurhoorn_zonnepanelenHOORN – De Familie Schimmel in Hoorn is de gelukkige winnaar geworden van de bespaartest van Puur Hoorn. Zij ontvingen maandag van wethouder Samir Bashara de cheque ter waarde van € 1500.

Op de website www.PuurHoorn.nl staat een bespaartest met opties om energie te besparen. Door het delen van jouw totale besparing op Facebook maakte je kans op diverse prijzen.  Bijna 3.000 mensen hebben de test gedaan. De deelnemers gaven aan dat zij gemiddeld voor 657 euro kunnen besparen en 92% van de deelnemers gaf aan ook bereid te zijn energie te gaan besparen. Dat geeft hoop voor de ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente, die onder het motto ‘Puur Hoorn’ samen met inwoners en ondernemers streeft naar een Klimaatneutraal Hoorn in 2040.

Met deze prijsuitreiking is de zonnepanelencheque vergeven. Er zijn echter nog steeds prijzen te winnen door de bespaartest te doen. Deelnemers maken nog kans op een gratis A+ energiezuinige wasmachine en een waardebon van 250 euro.


Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post